Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Lost Spoilers 4x04 Eggtown


Εχουν διαρρευσει κάποια spoilers σχετικα με το 4ο επεισόδιο του 4ου κυκλου του Lost.Οι λεπτομέρειες του 4ου επεισοδίου που ακολουθούν παρακάτω ειναι σημαντικές και συγκλονιστικές!Αν ΔΕΝ θελετε να μάθετε μην συνεχιζεται παρακάτω..





Στο 4x04 Eggtown έχουμε σαν flashforward την δίκη της Kate.Όσον αφορά τα του νησιού,Ο Locke κρατάει φυλακισμένο τον Ben. Ο Ben φαίνεται πως έχει έναν πληροφοριοδότη μέσα στο φορτηγό-πλοίο!!Η Kate τσακώνεται άσχημα με τον Sawyer και τα χαλάνε.
Στο flashforward τελικά η Kate έχει συλληφθεί και είμαστε στην δίκη της για την δολοφονία του πατριού της. Ο δικηγόρος της έχει φωνάξει τον Jack στο εδώλιο. Ο Jack λέει πως η Kate ήταν η ηρωίδα στο νησί, τους πρόσεχε, τους τάιζε κλπ κλπ. Αυτό φαίνεται σε εμάς πεντακάθαρα πως είναι ψέμματα και πως πρέπει να είναι συννενοημένοι για να λένε τέτοια πράγματα. Στο τέλος ο δικηγόρος της Kate ρωτάει τον Jack αν την αγαπάει, αυτός λέει όχι, όχι εδώ και πολύ καιρό. Πριν απο κάποιες σκηνές ο δικηγόρος της Kate λέει πως έχει μια ιδέα, να έχει τον μικρό γιό (!!!) της Kate να κάθεται στο ακροατήριο του δικαστηρίου και η Kate του το κόβει. Επίσης, στο δικαστήριο εμφανίζεται και η μητέρα της Kate με μάσκα οξυγόνου λέγοντας πως οι γιατροί της έδωσαν 5-6 μήνες ζωής και δεν ξέρει πόσος χρόνος της έχει μείνει ακόμα. Η Kate την ρωτάει γιατί είσαι εδώ και μου μιλάς αφού την τελευταία φορά φώναξες τους μπάτσους? Τελικά η μητέρα της δεν καταθέτει στην δίκη. Μετά απο κάποιες άλλες σκηνές, η Kate καταλήγει να είναι με δέκα χρόνια με αναστολή και δέχεται την συμφωνία αυτή με την μία. Μετά την δίκη και μιας και είναι ελεύθερη πάει να φύγει και βλέπει τον Jack έξω στο πάρκινγκ. Τον φλερτάρει και του λέει να έρθει για ποτό αυτός όμως λέει θα πάμε καμιά φορά για καφέ. Η Kate όμως τον καταλαβαίνει και του λέει πως αν δεν είναι εντάξει αυτός με τον γιό της τότε δεν θα πάνε ποτέ για καφέ. Η Kate γυρνάει σπίτι της ανοίγει η νταντά και πάει κοντά σε ένα μικρό ξανθό αγοράκι και λέει Γειά σου Aaron !!!!!!!!


Πηγή:Lost in greece

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν επαληθευτουν οι πηγες σου alex θα ειναι συγκλονιστικο επεισοδιο.μηπως ο ααρον ειναι το παιδι της κλαιρ,η οποια πεθανε και αφησε την κηδεμονια στην kate?Αρα αυτη που ειναι στο φερετρο ειναι η claire??